Superswag Help Thread | Page 24 | Rogue Labs
  1. Try before you buy! Every member is now allowed to run SuperSwag for 8 hours to test it out before you commit to a monthly, yearly, or one time payment membership!
    Dismiss Notice
  2. Rogue Labs will now honor a 3 Day money back Guarantee on Supporter or VIP membership purchases no questions asked. If you are not satisfied with the software and have purchased it within 3 days you can report to @Randydrew6 to be fully refunded. I do not want to scare away any possible customers, everyone is welcome to use the software without worry of not generating a profit!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
20% OFF PROMO ENDS JAN 4TH Lifetime VIP Membership From $99.99 to $79.99! All Proxies also 20% off! 15% OFF PROMO ENDS JAN 4TH 1 Month VIP Membership From $14.99 to $12.74 for Non-reoccurring/ $11.99 to $9.77 Reoccurring 50% OFF PROMO ENDS JAN 4TH Organ Donor Username Style 50% off from $20 to $10

Superswag Help Thread

Discussion in 'Bot Support' started by Randydrew6, Jan 26, 2018.

  1. GoogerGeiger

    GoogerGeiger Member
    Founding Supporter

    37
    11
    8
    Using the rogue proxy breaks the bot. Browsers that launch say the proxy requires login.
    If you're using the technique to autologin to a proxy I think you're using (via extension) I can help you.
     
  2. RandyVPS

    RandyVPS Active Member
    VIP Supporter

    263
    80
    28
    the proxy will only work if you have chrome set as your browser, it uses an extension I created to auth the proxy
     
  3. GoogerGeiger

    GoogerGeiger Member
    Founding Supporter

    37
    11
    8
    That's what I thought. I was having trouble making Chrome do this myself. In my experience; for some machines and configurations, the mainfest permissions have to be set like this:

    Code:
        "permissions": [
            "proxy",
            "tabs",
            "unlimitedStorage",
            "storage",
            "<all_urls>",
            "webRequest",
            "webRequestBlocking"
        ],
    Also if you have "persistent": false in there, remove it because it's not needed and will break 'webRequest' API because it cannot be used with event pages.
     
    Last edited: Feb 22, 2019
  4. Pedro

    Pedro New Member
    VIP Supporter

    22
    4
    3
    The bot works here: https://prnt.sc/moseq2
    The seconds do not advance or the others advance.
    Now reinstall and restart the computer, the same thing still happens.
     
  5. RandyVPS

    RandyVPS Active Member
    VIP Supporter

    263
    80
    28
    I don't this is the manifest

    HTML:
    {
      "name": "RogueLabs Proxy Auth",
      "version": "0.4",
      "description": "Manage all Proxies",
      "permissions": [
         "webRequest",
            "webRequestBlocking",
            "<all_urls>"
      ],
      "manifest_version": 2,
        "background": {
          "scripts": ["custom.js"],
          "persistent": true
        }
    }
    I am running the bot on a seperate PC and it is connecting to the proxy just fine with this addon
     
  6. GoogerGeiger

    GoogerGeiger Member
    Founding Supporter

    37
    11
    8
    Yes, that should work fine but I'm still getting this.
    [​IMG]
     
  7. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator
    Staff Member Admin VIP Senior Mod Moderator Organ Donor Donator Founding Supporter

    917
    371
    63
    I just tested on another PC and Temp browser loads, can you let me connect to your computer?
     
  8. RandyVPS

    RandyVPS Active Member
    VIP Supporter

    263
    80
    28
    Did you try deleting the profile folders?
     
  9. GoogerGeiger

    GoogerGeiger Member
    Founding Supporter

    37
    11
    8
    Sure you can connect to my machine.

    I haven't tried deleting the profile folders. I'll try that and report back.
     
  10. GoogerGeiger

    GoogerGeiger Member
    Founding Supporter

    37
    11
    8
    Nope. Still having problems connecting to the proxy.

    [​IMG]
     
  11. RandyVPS

    RandyVPS Active Member
    VIP Supporter

    263
    80
    28
    Okay if you can send the info to connect to my PM I will take a look
     
  12. ToraTora

    ToraTora New Member

    1
    0
    1
    hi all, im trying to use the Free version of SuperSwag to make sure it works properly before i upgrade to paid version.... however, i started the program , logged in with my swagbucks info, and it keeps getting stuck at Setup: 40% complete. is there an issue with this?? i dont have captcha credits or API keys because im on the free version, id like to try it this way first
    any help would be appreciated , thanks
     
  13. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator
    Staff Member Admin VIP Senior Mod Moderator Organ Donor Donator Founding Supporter

    917
    371
    63
    I offer 50 captcha credits once per user in the marketplace for 1 Penny :D
     
  14. chickenlove

    chickenlove Member

    46
    8
    8
    how about the proxy on marketplace ? not get banned ?
     
  15. RandyVPS

    RandyVPS Active Member
    VIP Supporter

    263
    80
    28
    The proxy I sell are from many tests, they will not get you banned running them in the bot. I also sell Phone numbers too that will work with coupons.
     
  16. turbospud

    turbospud New Member

    6
    4
    3
    v193b is stuck on 30% any ideas?
     
  17. RandyVPS

    RandyVPS Active Member
    VIP Supporter

    263
    80
    28
    that would be a proxy connection issue
     
  18. Heroes

    Heroes New Member
    Donator

    14
    0
    1
    Proxies with username and password authorized ? Can i only buy proxies ?
     
  19. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator
    Staff Member Admin VIP Senior Mod Moderator Organ Donor Donator Founding Supporter

    917
    371
    63
    What do you mean
     
  20. pyrokidd

    pyrokidd Active Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    175
    39
    28
    SS opens many chrome drivers and chrome pages that just sit on "new tab"
     

Share This Page