Superswag Help Thread | Page 19 | Rogue Labs
  1. You can now buy Comcast proxies for Swagbucks in the marketplace for cheap!
    • 1 Proxy = $7.50/Month
    • 5 Proxies = $34.99/Month
    • 10 Proxies = $67.99/Month
    These are guaranteed to work!
    Dismiss Notice

Superswag Help Thread

Discussion in 'Bot Support' started by Randydrew6, Jan 26, 2018.

  1. Alphalzu12

    Alphalzu12 Member Supporter Donator

    39
    12
    8
    Did you try to use Watch without bot?
     
  2. KevinZ

    KevinZ Member Founding Supporter

    101
    18
    18
    yea. Said i used it with my normal browser and it still didn't work.
     
  3. George Lopez

    George Lopez Active Member Founding Supporter

    584
    55
    28
    we should see if updating certin dlls help i usually do this with chrome driver before randy put out new version and would usually fix issues..
    maybe we should test this just updating the driver and not having latest chrome.. sounds like it more runs off drivers and dlls..plus this help i think if new chrome get bug in that causes bot to loop randy or beta users would know first and could advise randy and everyone
     
  4. Noly

    Noly New Member Supporter

    2
    0
    1
    so im getting a "goal not activated" error when i run the bot. Ive tried stopping and starting many times, ive logged in normally and have no issues with the speed of the page loading, I havent been soft banned anywhere I can still earn from everything normally and of course my daily goal is activated as ive been using swagbucks for some time. I really appreciate the help with figuring this out
     
  5. KevinZ

    KevinZ Member Founding Supporter

    101
    18
    18
    New update fixed the focus problem a little but the focus is now going to the "watch meda player" tab and typing in the address bar.

    Not as bad but still takes my main browser
     
  6. Noly

    Noly New Member Supporter

    2
    0
    1
    ok after this latest update its working again. Thank You :) and is there a reason the browser tab takes forever to pull down? ive got decent ram overhead and my cpu isnt running full tilt so there shouldnt be any lag caused by my computer.
     
  7. patagucci

    patagucci New Member

    3
    0
    1
    I'm having trouble downloading the superswag bot. Whenever I click on the link I get a redirect to a fake bit.ly url.
     
  8. Bucktastic

    Bucktastic New Member VIP Supporter Founding Supporter

    24
    6
    3
    I, too, seem to be stuck on 10%. Not using a proxy.

    This started after I blew away a previous SS install that, after this last update, kept opening up new chrome and chromedriver sessions. After removing and downloading new, I'm stuck on 10%. 1 out of 4 computers doing this.

    Edit: Anecdotally, "Launch a Temporary Browser" works like a champ - chromedriver starts, launches chrome, fills in appropriate fields. Its getting hung up on whatever is at 10%
     
    Last edited: Dec 12, 2018
  9. christand

    christand New Member

    24
    5
    3
    can we use firefox with proxy authentication like chrome in super swag? when i choose firefox as browser and open temporary browser it doesn't ask for proxy authentication / it uses vps ip ...I need to use firefox in super swag.
     
    Last edited: Dec 14, 2018
  10. bigneal

    bigneal Member Supporter

    38
    4
    8
    TV keeps ggetting stuck on 'Click watch'
     
  11. christand

    christand New Member

    24
    5
    3
    open temporary browser> search google with "my useragent" > copy useragent>paste into customuseragent in the settings file>save and restart bot..I have solved mine this way..
     
    bigneal and sedo like this.
  12. bigneal

    bigneal Member Supporter

    38
    4
    8
    didnt work for me :(
     
  13. bigneal

    bigneal Member Supporter

    38
    4
    8
    after changing user agent and rebooting it is working again! strange
     
  14. christand

    christand New Member

    24
    5
    3
    Changing custom useragent to the temporary browsers useragent worked for me..
     
  15. savedaplanet

    savedaplanet Member Founding Supporter

    32
    3
    8
    I had to completely clean install (including new settings.ini) today to the "10%" error now I'm stuck at 40% instead
     
    Last edited: Dec 16, 2018
    billduerD likes this.
  16. sambubu

    sambubu New Member

    1
    0
    1
    same hare stuck at 45%
     
  17. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator Staff Member Admin VIP Senior Mod Moderator Founding Supporter Organ Donor Donator

    594
    252
    63
    Sorry about that, there was an issue with the decap service I used and my backup account was drained from $10 to $0 in 3 hours somehow
     
  18. pyrokidd

    pyrokidd Active Member VIP Supporter Founding Supporter

    124
    29
    28
    @Randydrew6 SS keeps stealing focus every 1-5 seconds. But only on my VPS and not on my home PC. Any ideas how to fix that?
     
  19. EL_Guy

    EL_Guy Member VIP Supporter

    51
    6
    8
    Hey Randy can EarnHoney give us the option to enter the username we want to use? Instead of using our default chrome account.

    Thanks
     
  20. pyrokidd

    pyrokidd Active Member VIP Supporter Founding Supporter

    124
    29
    28
    You should probly move this to the EH thread, this is the SS thread.
     

Share This Page