Rogue Bot Update News | Page 8 | Rogue Labs

Rogue Bot Update News

Discussion in 'Bot Support' started by Randydrew6, May 16, 2017.

  1. EL_Guy

    EL_Guy New Member VIP Supporter

    21
    4
    3
    Its funny Cause one of my account is making 0 and my second one 1.5
     
  2. EL_Guy

    EL_Guy New Member VIP Supporter

    21
    4
    3
    But yesterday both of my account was doing good.
     
  3. rshacker13

    rshacker13 New Member Supporter

    12
    2
    3
  4. EL_Guy

    EL_Guy New Member VIP Supporter

    21
    4
    3
    I dont know if it the Bot or the website cause today both of my accounts are doing well. That bot still got issues loading all of the webpage. But the viewability issue might be EH and Facebook.
     
  5. crumbete

    crumbete New Member Supporter

    23
    3
    3
    EH bot is back to being basically worthless for me. Which... well, without it, I don't make enough to justify keeping a sub alive. But I'm here for at least a few more weeks so hopefully it's ironed out by then.

    A bigger problem is that, since the change to use the local chrome profile, it's absolutely destroying my machine, which shouldnt have any problems. But it's spawning an exponentially larger amount of chrome processes than it did before. I'm assuming this is because I use chrome as my primary browser and have several extensions installed, and it's spawning a process for each of them per window. But I use that across multiple machines and need those extensions, so uninstalling them doesnt work. Is there no possibility of returning to using whatever profile it was using before the recent updates?
     
  6. imozz

    imozz New Member Supporter Founding Supporter

    15
    3
    3
    @Randy
    Can you please make GH and Neobux bot same as EH, to use default chrome browser profile?
     
  7. KevinZ

    KevinZ New Member Supporter Founding Supporter

    8
    4
    3
    I don' think that's such a good idea. Since the EH bot started doing this, i haven't been able to open it. If he does this to GH, he's gonna lose another sub as i'll have nothing to earn
     
    crumbete likes this.
  8. imozz

    imozz New Member Supporter Founding Supporter

    15
    3
    3
    For most of the people its opening and working fine just several bug which need to be fix. If its not opening just pm randy and let him TV your PC he will find the issue and solve it.
    And about default profile, it does not need to solve captcha and it have few more advantage of your default browser...And i guess this is the safe way.
     
  9. crumbete

    crumbete New Member Supporter

    23
    3
    3
    Randy hasn't logged onto the site for several days now. Meanwhile, those of us for whom using our normal Chrome profile doesn't work, are stuck without any help.
     
  10. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator Staff Member VIP Admin Senior Mod Moderator Supporter Founding Supporter Organ Donor Donator

    149
    80
    28
    Swagbucks Update out!
    - It will not open up those annoying popups
    - Auto redeem works again
    - Toolbar TV works better
    - Autoupdates all DLL's and drivers
    REDOWNLOAD REQUIRED!!

    Earnhoney Update out!
    - Fixed profiles not opening
    - Fixed it not clicking Yes/No box
    - Autoupdates all DLL's and drivers


    I hope you all enjoy these updates, swagbucks took me 4 days sorry for not being here, was working on it constantly! Earnhoney fix should help you all that had issues! If you aren't getting viewability or credits it is due to your IP.
     
  11. crumbete

    crumbete New Member Supporter

    23
    3
    3
    Thanks Randy!
     
    Randydrew6 likes this.
  12. KevinZ

    KevinZ New Member Supporter Founding Supporter

    8
    4
    3
    It's still not opening windows for me. Also, the temporary window that i open isn't logged in both my chrome profile and in Earnhoney
     
  13. crumbete

    crumbete New Member Supporter

    23
    3
    3
    I'm getting the same results as you. This version actually seems worse.
     
  14. imozz

    imozz New Member Supporter Founding Supporter

    15
    3
    3
    If your guys have TV on the machine you running bot send the info to randy by PM. He will check the issue for you.
    *Before doing it, i suggest you open a thread about the issue(he like it most) or post some screenshot of your issue in this thread..
     
  15. KevinZ

    KevinZ New Member Supporter Founding Supporter

    8
    4
    3
    I always catch him online in the wrong times. I also can't post any screenshots as there is nothing to screenshot; the windows just don't open up. I just know that there is something wrong with my computer as it opened in a VM and not my normal pc
     
  16. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator Staff Member VIP Admin Senior Mod Moderator Supporter Founding Supporter Organ Donor Donator

    149
    80
    28
    I can't seem to get it to not open windows no matter what VM I use. If you are having issues with this please let me Teamview you by sending me a PM.

    [8/14/2017]
    - Earnhoney will now not get stuck in a loop when doing matched cars so it should now solve the Yes/No popup again and stay visible
    - Swagbucks search popup is removed
    - Gifthulk no longer supports firefox and VIP users will now get more from the card game
     
    Hollywood likes this.
  17. EL_Guy

    EL_Guy New Member VIP Supporter

    21
    4
    3
    Thanks Randy for all of this update!!!!!!!!!
     
    Randydrew6 likes this.
  18. crumbete

    crumbete New Member Supporter

    23
    3
    3
    Gifthulk never worked for me in Chrome, so... yay...
     
  19. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator Staff Member VIP Admin Senior Mod Moderator Supporter Founding Supporter Organ Donor Donator

    149
    80
    28
    it will now
     
  20. crumbete

    crumbete New Member Supporter

    23
    3
    3
    No such luck, on either my main OS install or a brand new, bot-dedicated VM. Opens chrome windows, doesn't sign in to gift hulk, gets stuck on login screen. Though the bot updates the "Program Status" as though it has signed in, it's not actually signing in and I'm getting no credit.
     

Share This Page