Rogue Bot Update News | Page 4 | Rogue Labs
  1. Try before you buy! Every member is now allowed to run SuperSwag for 8 hours to test it out before you commit to a monthly, yearly, or one time payment membership!
    Dismiss Notice
  2. Rogue Labs will now honor a 3 Day money back Guarantee on Supporter or VIP membership purchases no questions asked. If you are not satisfied with the software and have purchased it within 3 days you can report to @Randydrew6 to be fully refunded. I do not want to scare away any possible customers, everyone is welcome to use the software without worry of not generating a profit!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
20% OFF PROMO ENDS JAN 4TH Lifetime VIP Membership From $99.99 to $79.99! All Proxies also 20% off! 15% OFF PROMO ENDS JAN 4TH 1 Month VIP Membership From $14.99 to $12.74 for Non-reoccurring/ $11.99 to $9.77 Reoccurring 50% OFF PROMO ENDS JAN 4TH Organ Donor Username Style 50% off from $20 to $10

Rogue Bot Update News

Discussion in 'Bot Support' started by Randydrew6, May 16, 2017.

  1. Gloria

    Gloria Active Member
    VIP Supporter Organ Donor Donator

    439
    60
    28
    thanks
    one last question
    how to add 2captcha/ imagetypez/ deathbycaptcha in EH
     
  2. imozz

    imozz New Member
    Founding Supporter

    23
    4
    3
    it opening browser now but not playing the video automatically and if i hit the video it play once with viewability "Yellow" and pause on next video again.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  3. rshacker13

    rshacker13 New Member

    24
    3
    3
    One of your screenshot shows your email address.
     
  4. cokezero

    cokezero New Member

    12
    0
    1
    OK, woohoo...we are up and running again with version 1.8.2! Just gotta see if popups are dealt with now....but windows are loading after startup now again atleast! Thank you!
    .
    .
     
  5. Stylxd

    Stylxd Member
    Founding Supporter

    112
    15
    18

    Yes but looks like it's not on my account, not apearing "Autoplay".

    [​IMG]
     
  6. judical

    judical Active Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    120
    30
    28
    Time to install VirtualBox.
     
  7. paying_off_ the_debt

    paying_off_ the_debt New Member
    Founding Supporter

    17
    4
    3
    Still not working for me. Opening one window that has tabs from several of my extensions and that's it, nothing else.

    Same here, Windows 10, regular home internet, no virtual anything no server just my desktop. Nothing is working on EH, ran games last night and didn't receive any points, matchedcars not working at all.
     
  8. Daniel Sherburn

    Daniel Sherburn New Member

    5
    2
    3
    I ran the swagbot and it used a lot of captcha but I only made 1 SB all night need help figuring this out. I am new to this also just signed up last night but this did not work for me
     
  9. judical

    judical Active Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    120
    30
    28
    With the current version only games windows are working for me.
    Once the first window signs in all of the others shouldn't need to sign in since they are using the same profile.
     
  10. bobafett

    bobafett Member

    51
    5
    8
    I can't even get more than 1 window to open.
     
  11. judical

    judical Active Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    120
    30
    28
    Are you using 1.8.1?
     
  12. Boracho

    Boracho Active Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    199
    60
    28
    still loads to a bad link and doesnt "login" to matched cars.
     
  13. savedaplanet

    savedaplanet Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    32
    3
    8
    yeh and something else is wrong; it just sits at videos that don't play/without playing them two nights in a row
     
  14. cokezero

    cokezero New Member

    12
    0
    1
    OK, so even though it appears to have been corrected, as new windows are opening, my earning have been at zero since last night....not even one cent. Video windows all have play buttons on them now, so not sure they are playing or not, but heavy traffic is flowing. Not sure why earnings would be nothing though. Something still wrong here with this bot. Gonna try playing games on a couple for testing next...
    .
    .
     
  15. paying_off_ the_debt

    paying_off_ the_debt New Member
    Founding Supporter

    17
    4
    3
    I already tried testing games, ran them all night on two different accounts with no points earned.
     
  16. kmonmoy

    kmonmoy Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    90
    21
    8
    Here is a temporary solution for BuzzTV. I found out that the AutoPlay checkbox is not available at the right side. It's only showing Recommended videos. So this is what I did. In the buzztv browser I went back to EarnHoney.com and manually started buzzTV. Now the videos play fine and the AutoPlay button is also active.

    You guys can try this until @Randydrew6 fixes the bot. Happy Earning.
     
    Randydrew6 likes this.
  17. Gloria

    Gloria Active Member
    VIP Supporter Organ Donor Donator

    439
    60
    28
    yes there is some problem with EH but randy will fix it soon
     
  18. paying_off_ the_debt

    paying_off_ the_debt New Member
    Founding Supporter

    17
    4
    3
    Can't do that when its not opening any Windows at all.
     
    bobafett likes this.
  19. kmonmoy

    kmonmoy Member
    VIP Supporter Founding Supporter

    90
    21
    8
    Strange, I had that problem with 1.8.1 version. But it solved with 1.8.2.
     
  20. zoghpy

    zoghpy New Member
    Founding Supporter

    8
    0
    1
    guys if you you have problem with playing videos in buzz tv just close the bot open your default chrome open earnhoney.com make login and open buzz tv normal w8 untill the video start normally then close open the bot again since the bot use chrome profile it will run buzz tv videos now normally and the bot will not even do login it will go to your home page directly .
     

Share This Page