Problem using BOTs on MAC in Parallels | Rogue Labs
  1. Try before you buy! Every member is now allowed to run SuperSwag for 8 hours to test it out before you commit to a monthly, yearly, or one time payment membership!
    Dismiss Notice
  2. Rogue Labs will now honor a 3 Day money back Guarantee on Supporter or VIP membership purchases no questions asked. If you are not satisfied with the software and have purchased it within 3 days you can report to @Randydrew6 to be fully refunded. I do not want to scare away any possible customers, everyone is welcome to use the software without worry of not generating a profit!
    Dismiss Notice

Problem using BOTs on MAC in Parallels

Discussion in 'Bot Support' started by bigrice25, Jan 8, 2018.

  1. bigrice25

    bigrice25 New Member

    3
    0
    1
    I cannot get any of the Bots to function on my MAC using Parallels Windows 10. I get "error code = 1-32" anytime I try to run a BOT. Anyone have any experience with this problem? Any suggestions on how I can fix this?
     
  2. Gavin

    Gavin Member
    Donator Founding Supporter

    77
    12
    8
    Please take a screenshot so we can see what the issue is
     
    bigrice25 likes this.
  3. bigrice25

    bigrice25 New Member

    3
    0
    1
    This is what pops up when i click the .exe file
     

    Attached Files:

  4. Gavin

    Gavin Member
    Donator Founding Supporter

    77
    12
    8
    If you want i can help you on teamviewer just pm me you're teamviewer info & i will do my best to help you
     
  5. bigrice25

    bigrice25 New Member

    3
    0
    1

    Im not comfortable giving anyone that access...
     
  6. Gavin

    Gavin Member
    Donator Founding Supporter

    77
    12
    8
    Well we can't help u then
     
    bigrice25 likes this.

Share This Page