Bingger | Page 2 | Rogue Labs

Bingger

Discussion in 'Bot Support' started by Kurrin, May 16, 2017.

  1. Gavin

    Gavin Senior Moderator Staff Member VIP Senior Mod Moderator Supporter Founding Supporter Donator

    57
    9
    8
    The bot is stuck on login page been sitting on there for almost 2 hours
     
  2. winterlove

    winterlove New Member Supporter Founding Supporter

    13
    1
    3
    I got same.
     
  3. kalypso

    kalypso New Member Supporter Founding Supporter

    7
    4
    3
    Same here. Having to watch and manually click the login button to keep it going.
     
  4. UB3R

    UB3R New Member Supporter

    22
    1
    3
    Confirmed. Got this too with Reward Grabber
     
    Last edited: Jun 10, 2017
  5. UB3R

    UB3R New Member Supporter

    22
    1
    3
    Anyone getting this error?

    This is just one of the instances, other ones are working well

    https://ibb.co/bT8QSk
     
  6. George Lopez

    George Lopez Member VIP Supporter Founding Supporter

    152
    6
    18
    bought a server? or running on vps?
     
  7. Randydrew6

    Randydrew6 Administrator Staff Member VIP Admin Senior Mod Moderator Supporter Founding Supporter Organ Donor Donator

    151
    82
    28
    try deleting your bing grabber folder and redownloading and replacing, looks to be an issue with a text file
     
  8. UB3R

    UB3R New Member Supporter

    22
    1
    3
    Indeed, fixed. Thank you.
     
  9. Hollywood

    Hollywood Member Supporter Founding Supporter Organ Donor Donator

    30
    19
    8
    I
    I've gotten that message before. Just tried to redeem a couple days later and it went through.
     
  10. George Lopez

    George Lopez Member VIP Supporter Founding Supporter

    152
    6
    18
    thanks man
     
  11. viptung8x

    viptung8x New Member VIP Supporter

    5
    1
    3
    Mobile searches not work with me either (about 2 days ago/after i got 60 pc searches limit from 30)
     
    strangebrew likes this.
  12. spawny57

    spawny57 New Member

    12
    6
    3
    Same problem.

    I guess it has something to do with the actual bonus going on

    (With bonus : PC searches 300 pts and mobile 200 pts instead of half of it)

    Could you make the bot actually simply read the current points from the website instead of guessing it ? (The bot counted differents points than on the website so I assure the bot is not reading the current points from the website, or it may be broken)
     

Users Who Have Read This Thread (Total: 6)

Share This Page